Gemakkelijke en snelle recepten.

Binnen een half uurtje op tafel.

Altijd gratis thuis bezorgd.

Waar jouw stekkie ook mag zijn.

Altijd gratis thuisbezorgd.

Elke maandag of elke avond met GeezerNow.

Gemakkelijke en snelle recepten.

Geniet binnen 15-20 minuten al van het avondeten.

Betaalmogelijkheden.

Lees hier in een paar regels tekst hoe jij bij GeezerBox kunt betalen.

Dat is een goede vraag. Jouw bestelling wordt in rekening gebracht via de door jou opgegeven betaalmethode (iDeal, creditcard etc.)

Het is daarom jouw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jouw gegevens altijd up-to-date zijn bij jouw account pagina. Lees de vraag hieronder welke betaalmogelijkheden wij accepteren.

Wat ook goed is om te weten is dat alleen de eerste levering via iDeal kan worden betaald. Als je tijdens het bestellen van je GeezerBox voor iDeal hebt gekozen, wordt het bedrag van je eerste GeezerBox gelijk van je rekening afgeschreven. Bij het bestellen geef je toestemming aan Mollie B.V. (handelend voor GeezerBox) om doorlopende SEPA incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schrijven.

We hebben het allemaal wel eens krap, maar het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat er voldoende geld op je rekening staat op het moment van betaling en op de incasso-datum. Wanneer een betalingsopdracht niet kan worden uitgevoerd kunnen de bestellingen nog steeds worden verzonden. Wij zullen altijd nogmaals proberen om het bedrag van je rekening te gaan afschrijven. Wij hebben namelijk het recht om openstaande bedragen terug te vorderen door de betaling opnieuw uit te voeren ia de opgegeven betaalmethode.

Mochten deze pogingen nou nog steeds niet lukken, dan mogen wij de schuld op een andere manier toch nog verkrijgen, dit kan rechtstreeks of via bijvoorbeeld een deurwaarderskantoor. De hierbij bijkomende incassokosten mogen wij bij jou leggen. Wij mogen het leveren van GeezerBoxen stopzetten zolang jij als klant niet (volledig) aan jouw betalingsplichten hebt gehouden.

Je kunt je GeezerBox bestellen met de volgende betaalmethodes:

  • iDEAL (ABN Amro, ASN bank, bunq, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)
  • Creditcard (Visa, MasterCard, American Express, Maestro, PostePay en Cartes Bancaires)
  • Achteraf betalen met Klarna
  • Apple Pay
  • PayPal
  • Bancontact
  • Bankoverboeking

Het is helaas niet mogelijk om met bitcoins of in termijnen te betalen.

Tuurlijk! Onze site is goed beveiligd met een SSL-certificaat, dit betekent dat alles wat jij verstuurd zoals wachtwoorden of creditcardnummers privé zijn wanneer deze worden verzonden naar de site. Kijk maar links boven naast onze URL naar het groene slotje.

Op het moment nog niet, misschien dat wij dit in de toekomst gaan aanbieden. Voor nu, kun je gewoon via iDeal of iets anders betalen.

  • Wanneer je als betaalmethode kiest voor Paypal of creditcard, wordt het bedrag doorlopend afgeschreven van je PayPal account of van je creditcard.
  • Wanneer je voor Achteraf betalen met Klarna kiest, krijg je thuis eerst de GeezerBox en heb je 14 dagen de tijd om te betalen via Klarna. Met Klarna is het niet mogelijk om jouw GeezerBox te laten bezorgen op een ander afleveradres dan je opgegeven factuuradres. Als je met Klarna betaalt, hoef je ook geen betaalgegevens op te geven. Dit gaat via hun. Meer informatie van Klarna vind je op https://www.klarna.com/nl/voorwaarden/.

Als je het niet eens bent met een SEPA-incasso afschrijving (via iDeal, PayPal of creditcard) kun je deze onder de voorwaarden afgesproken tussen jou en jouw bank laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken contact op met jouw bank. Vraag de bank ook naar de voorwaarden.