Gemakkelijke en snelle recepten.

Binnen een half uurtje op tafel.

Altijd gratis thuis bezorgd.

Waar jouw stekkie ook mag zijn.

Altijd gratis thuisbezorgd.

Elke maandag of elke avond met GeezerNow.

Gemakkelijke en snelle recepten.

Geniet binnen 15-20 minuten al van het avondeten.

Word partner van GeezerBox: besparen op advertenties en marketingkosten

Jonge, dynamische mensen bereiken.

Met GeezerBox bereikt u een gericht publiek – jonge, dynamische mensen die loyaal blijven aan de merken die ze vertrouwen. Dit biedt een geweldige kans om duurzame klantrelaties op te bouwen.

Effectief bereik creëren.

Door uw product mee te leveren met onze maaltijdbox komt het veel minder opdringerig over dan traditionele manieren. In een tijd waarin consumenten immuun zijn geworden voor reclame , biedt GeezerBox een unieke kans om uw product onmisbaar in beeld te brengen van de doelgroep!

Eenvoudig in contact met jongvolwassen komen?

Voor veel bedrijven lijkt dat een moeilijke opgave, want ondanks dat de doelgroep van 18-30 jaar constant online is lijkt uw reclame niet echt binnen te komen. Bij GeezerBox is dat wel anders.

Versterk merkherkenning bij potentiële klanten.

Bij GeezerBox zorgen we ervoor dat uw merk op een natuurlijke wijze wordt geïntegreerd in ons product. Dit verhoogt het vertrouwen van potentiële klanten en versterkt merkherkenning.

Uw product aan tafel.

Wij bezorgen vrij letterlijk uw productnaar de eettafel en keuken van de doelgroep. En dat zonder ongevraagd bij ze aan te bellen of aan te schuiven. Zij bestellen namelijk zelf een box met ingrediënten en een recept voor hun diner met vrienden.

Kom vandaag nog in contact met jouw doelgroep.