Gemakkelijke en snelle recepten.

Klaar binnen 15-20 minuten.

Alle maaltijdboxen gratis bezorgd.

Waar jouw stekkie ook mag zijn.

Altijd gratis thuisbezorgd.

Elke maandag of elke avond met GeezerNow.

Gemakkelijke en snelle recepten.

Geniet binnen 15-20 minuten al van het avondeten.

Lekkere & Simpele gerechten.

Zelfs jij als student kan een heerlijke maaltijd neerzetten.

Ontdek de goedkope, gemakkelijke en gezonde gerechten van Student nutrition.

“Hi, ik ben Sander! Ik woon en studeer in de meest gezellige studentenstad van de wereld, namelijk Groningen! Mijn TikTok account is ontstaan omdat ik er een sport van maak om goedkope, gemakkelijke en gezonde gerechten te bedenken. Ik wil andere studenten helpen om geld te besparen en tegelijkertijd lekker te kunnen eten. Hopelijk ga je deze gerechten maken voor jezelf of voor vrienden. Wil je hier meer van zien of heb je een vraag, aarzel niet om mij een berichtje te sturen. Vergeet mij natuurlijk ook niet te taggen bij de heerlijke gerechten. Letsgo!”

 

Bekijk hier onze veganistische maaltijden.

Koken zónder dierlijke producten. Super bewust!

Probeer deze eenvoudige recepten als je brak bent.

De pijn weg eten met vette happen. De misselijkheid is zo weg!

Heb je alles gezien? Bestel jouw maaltijdbox hier.

Kook alles hierboven binnen 15-20 minuten gezellig samen met jouw studiegenoten.

lekkere & simpele gerechten - GeezerBox

GeezerBox abonnement

Elke week gratis thuisbezorgd. Eet al vanaf € 3,50 per portie! Neem een wekelijks abonnement op deze maaltijdbox en dure tripjes naar de supermarkt zijn verleden tijd. Maak heerlijke gerechten met onze eenvoudige recepten gezellig samen met jouw huisgenoten.

lekkere & simpele gerechten - GeezerBox

DateDinerBox

Heb je of wil je binnenkort een Datediner organiseren met je vvv’tjes, dispuut, jaarclub, studentenhuis of vereniging? Laat ons het drie gangen Datediner verzorgen door alle ingrediënten te bezorgen! Het enige wat jij hoeft te doen is een date te regelen en te koken.

Je hebt jouw lokale voedselbox ontvangen 📦

Geweldig! Je hoeft dus niet meer je studentenhuis uit om dure boodschappen te doen. Pak de maaltijdbox uit en kies op deze pagina het bijbehorende recept uit.

Met heerlijke verse ingrediënten 🍆

De maaltijdbox bevat gezonde ingrediënten, goed dus voor je lever die overuren maakt, beetje compenseren. Snijd ze en gooi ze lekker in de pan om te koken.

Die jij omtovert tot een snelle en heerlijke maaltijd 🍚

Na wat roeren en kruiden toevoegen is de snelle en lekkere studenten maaltijd klaar. Super simpel en perfect voor een goede bodem. Nu kun je pas beginnen met losgaan. Eet smakelijk!

Hoe klinkt € 10 korting op jouw eerste week?

Volgens ons wel goed.

De kortingscode is eenmalig te gebruiken op jouw eerste abonnement met een minimale bestelwaarde van 15 euro en is niet te combineren met andere actie codes.